• sreda, 24. april 2024.
Podrška inkluziji Roma
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Podrška inkluziji Roma

15. septembar 2021. godine

U cilju efikasnijeg sprovođenja politike inkluzije Roma na lokalnom nivou i održivosti lokalnih mehanizama za inkluziju, u Vrdniku je održana deveta Peer to Peer radionica za članove Mobilnih timova za inkluziju Roma, koju, u okviru programa Podrška EU inkluziji Roma, sprovodi Stalna konferencija gradova i opština.

Radionici su ispred opštine Pećinci prisustvovale Milijana Srdić, direktorka OŠ „Slobodan Bajić Paja“ Pećinci i Biljana Jovičić, direktorka pećinačkog Centra za socijalni rad po čijim rečima je akcenat obuke stavljen na aspekt održivosti mobilnih timova, posebno finansijsku i institucionalnu održivost i održivost u odnosu na životnu sredinu. Ona, takođe, dodaje da su učesnici radionice bili u prilici da steknu nova znanja, a sve sa ciljem da unaprede svoje aktivnosti zagovaranja za inkluziju kao važnog faktora održivosti.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: