• četvrtak, 18. april 2024.
Krajem avgusta “Mitrovačka noć pod zvezdama”
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Krajem avgusta “Mitrovačka noć pod zvezdama”

13. avgust 2021. godine

U subotu, 28. avgusta na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj MItrovici biće održana manifestacija „Mitrovačka noć pod zvezdama“.

„Mitrovačka noć pod zvezdama” jedistvena je prilika tokom koje će naši sugrađani i posetioci posmatrati magiju zvezdanog svoda iznad Sremske Mitrovice i na trenutak se naći u ulozi astronoma, koji će te noći teleskopima spoznati nepreglednost kosmosa.

Teleskopi će biti postavljeni u 20:30 časova.

Manifestacija „Mitrovačka noć pod zvezdama“ nastala je kao rezultat višegodišnje saradnje Podružnice Srem, Društva fizičara Srbije i Departmana za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta Novi Sad, a na inicijativu Asocijacije učeničkih parlmenata osnovnih i srednjih škola Grada Sremske Mitrovice i Uprave za obrazovanje. 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: