• utorak, 16. april 2024.
Subotište spremno za Ivandan
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Subotište spremno za Ivandan

1. jul 2021. godine

Mesna zajednica Subotište pripremila je raznovrstan program obeležavanja seoske slave Ivandana, a program obeležavanja počinje već u nedelju, 4. jula, kada će u velikom parku u centru naselja, od 9.00 časova, biti održano takmičenje u kuvanju pasulja.

Istog dana, od 13.00 časova, Lovačko društvo Subotište organizuje šicaru, na strelištu koje se nalazi na izlazu iz Subotišta prema Brestaču, a takmičari će imati priliku da se nadmeću u klasičnoj šicari i gađanju glinenih golubova.

Takođe 4. jula, na terenima za male sportove osnovne škole, biće održan turnir u malom fudbalu koji počinje u 17.00 časova.

Na sam Ivandan, 7. jula, predstavnici Saveta MZ Subotište položiće venac na spomenik palim borcima i žrtvama fašizma, a u večernjim terminima 6. i 7. jula, od 19.00 časova, za mlade će biti organizovana žurka u Domu kulture.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: