• petak, 19. april 2024.
Obeležavanje seoske slave u Brestaču
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Obeležavanje seoske slave u Brestaču

26. jul 2021. godine

Povodom seoske slave u Brestaču, predstavnici Saveta mesne zajednice i Opštine Pećinci položiće 26 jula, u 10.30 časova, venac na spomen-ploču žrtvama austrougarskih okupatora u Prvom svetskom ratu.

Zahvaljujući saradnji sa pećinačkim Kulturnom centrom, najmlađi Brestačani će već večeras imati priliku da pogledaju pozorišnu predstavu za decu, od 19.00 časova, na platou ispred Doma kulture.

U nedelju, 25. jula, u organizaciji OFK „Brestač“ i Saveta mesne zajednice, biće održan turnir u malom fudbalu, od 18.00 časova, na terenima za male sportove. Prijave ekipa za turnir mogu se izvršiti putem telefona 069/2862 571 ili na licu mesta neposredno pred početak turnira.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: