• petak, 19. april 2024.
Nasut put u Proleterskom naselju
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Nasut put u Proleterskom naselju

14. jul 2021. godine

Ovih dana završeno je nasipanje makadamskog puta u ulici Proletersko naselje u Ašanji. Radove je sprovela Mesna zajednica Ašanja uz finansijsku podršku Opštine Pećinci, a kako je rekao zamenik predsednika Saveta MZ Ašanja Dejan Đuraćis, ovaj makadamski put se periodično nasipa, kako bi stanovnici Proleterskog naselja imali upotrebljivu saobraćajnicu.

„Otežavajuća okolnost je što se kroz ovu ulicu odvija frekventan teretni saobraćaj i što kamioni relativno brzo dovode do novih oštećenja na putu. Ipak, zahvaljujući podršci pećinačke lokalne samouprave, Mesna zajednica periodičnim nasipanjem i valjanjem održava ovaj put u voznom stanju i činićemo to i ubuduće, sve dok se ne steknu uslovi da se i ova saobraćajnica u našem naselju asfaltira“ – rekao je Đuraćis.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: