brisi od svog muza

Večeras predstava „Briši od svog muža“

U petak, 4. juna sa početkom u 20:00 časova na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici biće odigrana večernja predstava „Briši od svog muža“.

„Briši od svog muža“ iz pera britanskog komediografa Reja Kunija (Ray Cooney), jedan je od najpopularnijih i najboljih savremenih vodvilja. Duhovita, a laka i pitka komedija vraća nas u „lude osamdesete“…

brisi od svog muza

Ministar u Vladi Margaret Tačer, umesto u Parlamentu, često provodi uzbudljive časove u Hotelu „Vensminster“. Jedne noći, ljubavnu avanturu sa sekretaricom opozicionog lidera, pokvariće pronalazak leša u hotelskom apartmanu. Ministar u pomoć poziva svog zamenika da „počisti nered“. Međutim, situacija se pogoršava kada u „ministrovo ljubavno gnezdo“ utrčava ljubomorni muž vesele sekretarice… Bežeći od pomahnitalog muža, ministar svojim manipulacijama i će selažima komplikuje i usložnjava situaciju do potpunog kalambura ! U vrtlogu komičnih situacija naći će se ljubavnica, njen muž i njegov detektiv, direktor i osoblje hotela, ministrova žena, bolničarka, i kao najveći krivac – mladi ministrov sekretar.
Malo je komplikovano za objasniti, ali je beskrajno inspirativno za igranje i urnebesno smešno za gledanje.

Uz poštovanje svih mera i obavezne maske, broj ulaznica je ograničen! Rezervacija ulaznica putem telefona 022/615-115, preuzimanje na dan igranja predstave. Cena ulaznice: 400 dinara.

Kategorije Kultura