patrolnesape

U subotu predstava za decu „Patrolne šape“

U subotu, 5. juna sa početkom u 12:00 časova na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava za decu pod nazivom „Patrolne šape“.

Radnja predstave je smeštena u savremeno doba, u imaginarnom Zalivu pustolovina. U predstavi se pojavljuju Čejs – kuca policajac; njegov prijatelj Maršal – kuca vatrogasac; Rajder – zapovednik osmatračnice; Brankica Brbljivica – simpatična devojčica koja traga za iskrenom i večnom ljubavlju, kao i komični radnici ribarnice i poslastičarnice, koji greškom dospevaju u centar zbivanja.

Puna neočekivanih zapleta, ova uzbudljiva i interaktivna predstava na zanimljiv način govori o ljubavi i prijateljstvu, snalažljivosti, iskrenosti, večitoj borbi između dobra i zla, timskom radu i uzornom ponašanju. Prožeta je songovima, igrom, plesom i prelepim kostimima. Edukativnog je karaktera pa deca, uz opuštanje, razonodu i nezaboravnu avanturu, uvek mogu da nauče mnogo toga korisnog što predstavlja osnovnu ideju izvođenja ove predstave.

Ulaz na predstavu: 300 dinara.
Informacije na broj telefona: 022/615-115.

Kategorije Kultura