AAA

Područni fudbalski savez Srem obukao sudije

Područni fudbalski savez Srem osim što pomaže klubove u svojoj nadležnosti, brine i o svojim sudijama, pa je tako u prethodnih par dana organizovana podela trenerki deliocima pravde na zelenom terenu.

“U martu mesecu imali smo jednu akciju u okviru koje smo podelili oko 200 lopti klubovima Sremske i dve međuopštinske lige, prošle godine smo klubovima podelili komjutere, a sada su na red došle i naše sudije. Za sve sudije koje su u nadležnosti Saveza, bez obzira koji stepen takmičenja sude obezbeđene trenerke, a kako bi nas i dalje u najlepšem svetlu predstavljali gde god da se pojave, kako na terenu, tako i van njega”, rekao je povodom ove akcije sekretar Saveza Goran Kovačević.

Goran Kovačević i sudija Igor Milanović

Sve ukupno je, prema njegovim rečima, podeljeno 90 kompleta trenerki.

“Do sada smo opremu obezbeđivali za sudije koje su sudile samo lige u našoj nadležnosti, a sada smo proširili akciju i na sudije koji dele pravdu u Vojvođanskoj, Srpskoj i Prvoj Lige Srbije. Imamo odlučnu saradnju sa predsednikom Sudijske organizacije Branislavom Ćaćićem, sa svim sudijama i možemo biti ponosni na njih i na njihov rad i ovo je samo mali znak da ih vrednujemo, da cenimo ono što oni rade”, kratko je rekao Kovačević.

Kategorije Sport