• petak, 19. april 2024.
Ukrali pogrebni kombi, pa krenuli dalje u pljačku
Crna hronika
0 Komentara

Ukrali pogrebni kombi, pa krenuli dalje u pljačku

19. mart 2021. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji i Rumi uhapsili su N. T. (19), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela teška krađa i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da je zajedno sa jednim dvadesetšestogodišnjakom, 16. marta u toku noći, provalio u objekat JKP “Komunalac” u Inđiji odakle su ukrali modem za video-nadzor i kombi-vozilo za obavljanje pogrebnih usluga, čija se materijalna vrednost procenjuje na oko 400.000 dinara. Kombi je pronađen na području Rume i vraćen preduzeću.

Takođe se sumnja da su istog dana provalili u kinesku prodavnicu u Irigu iz koje su otuđili 100.000 dinara.

Sutradan, prilikom saobraćajne kontrole u blizini Zelene pijace u Rumi, policija je pokušala da zaustavi osumnjičene koji su se vozili na motociklu. Nakon kraće potere, N. T. je uhapšen a dvadesetšestogodišnjak je pobegao i za njim se traga.

Osumnjičenom N. T. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: