• petak, 29. mart 2024.
Uhapšen zbog zelenašenja
Crna hronika
0 Komentara

Uhapšen zbog zelenašenja

2. mart 2021. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M. N. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda.

Sumnja se da je u prethodne dve godine, na ime duga od 2.000 evra, uz pretnje, od jednog sugrađanina iznudio više od 10.000 evra.

Takođe se sumnja da je prinudio oštećenog da mu na ime nepostojećeg duga od 45.000 evra prepiše porodičnu kuću, kao i da mu uz dokumentaciju da 300 evra za tri dana koliko je čekao prenos vlasništva.

Policija je uhapsila osumnjičenog neposredno nakon što je, kako se sumnja, preuzeo dokumentaciju i 300 evra.

U pretresu njegovog stana pronađena je i manja količina marihuane, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za neovlašćeno držanje opojnih droga.

M. N. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: