• petak, 29. mart 2024.
Fruškogorski maraton 19-20.septembra
Vesti
0 Komentara

Fruškogorski maraton 19-20.septembra

28. april 2020. godine

Novi Sad-Obaveštavamo vas da je Organizacioni odbor 43. Fruškogoskog maratona juče imao sastanak sa čelnim ljudima Grada Novog Sada u vezi sa održavanjem 43.FGM, manifestacije od posebnog značaja za Grada Novi Sad.
Doneta je odluka da se pomenuta manifestacija, zakazana za 23. Maj 2020 godine, ponovo odlaže. Razlog odlaganja je još uvek neizvesna borba sa zaraznom bolešću COVID-19, na celoj teritoriji Republike Srbije.
Obzirom da je prijavljen znatan broj domaćih i stranih trkača, kao i da inostrani trkači dolaze iz zemalja u kojima su takođe na snazi mere zaštite od Korona virusa, sa ciljem da ne izlažemo učesnike i gledaoce manifestacije potencijalnom riziku, doneli smo odluku da je razumnije po drugi put odložiti manifestaciju, dok se situacija sa pandemoj ne okonča.
Novi termin za održavanje 43. Fruškogorskog maratona je 19 – 20. SEPTEMBAR 2020 godine.
Kako je zdravlje uvek na prvom mestu, neophodno je odgovorno i ozbiljno slediti sva uputstva nadležnih stručnih službi i institucija.
Da bi smo opravdali poverenje svih učesnika, verujemo da će se 43. Fruškogoski maraton uspešno održati u septembru, u zdravlju i lepom raspoloženju.
Svim učesnici sa kompletiranim prijavama, ukoliko su sprečeni da učestvuju u septembru, nudimo mogućnost da svoju kotizaciju iskoriste 2021. godine na narednom izdanju FGM.

Izvor:www.fruskogorski-maraton.com

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: