• petak, 29. mart 2024.
Saobraćajna nezgoda u toku noći, jedno lice u teškom stanju
Vesti | Ruma
0 Komentara

Saobraćajna nezgoda u toku noći, jedno lice u teškom stanju

22. mart 2020. godine

Ruma- U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije, ugostiteljski objekti i javni tereni, parkovi i igrališta su zatvoreni i na teritoriji rumske opštine. Ugostiteljski objekti mogu da rade iskuljučivo ako će dostavljati hranu ili omogućiti da građani preko šaltera i bez zadržavanja preuzimaju hranu i piće. Mere se sprovode, a zatvaranje ugostiteljskih objetaka smanjiće kontakte među ljudima, a time i širenje virusa korona, rekao je predsednik Opštine Ruma,  Slađan Mančić.

– Situacija je dosta dobra, ali potrebna je disciplina, imali smo neodgovornih pojedinaca, noćas smo imali i izazivanje saobraćajne nesreće, a jedan od tih momaka, učesnika nezgode je u teškom stanju, rekao je Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma i komadant Štaba za vanredne situacije u Rumi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: