• subota, 20. april 2024.
Pokrenut portal digitalne solidarnosti
Društvo
0 Komentara

Pokrenut portal digitalne solidarnosti

20. mart 2020. godine

Kancelarija za IT i eUpravu Vlade Republike Srbije pokrenula je portal digitalnasolidarnost.gov.rs na kom će moći da se postave informacije o svim besplatnim platformama, alatima za učenje i rad od kuće, besplatnim knjigama, kursevima, filmovima, muzici, televizijskom i kulturnom sadržaju za vreme trajanja pandemije COVID-19.

Verujemo da je solidarnost u ovakvim situacijama ključna i da samo zajedno možemo i moramo da budemo bolje i odgovornije društvo.

Kancelarija za IT i eUpravu poziva institucije da na svoje veb stranice okače baner koji će voditi ka portalu, kako bi besplatan sadržaj došao do još većeg broja ljudi i kako bismo svima olakšali period koji je pred nama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: