• petak, 29. mart 2024.
Dezinfekcija ambulante, kapele i ulica
Vesti | Šid
0 Komentara

Dezinfekcija ambulante, kapele i ulica

23. mart 2020. godine

Erdevik – U sklopu aktivnosti usled novonastale situacije volonteri Erdevika u nedelju su izvršili dezinfekciju svih ulica u Erdeviku (trotoara, kapija, brava, gelendera), a dezinfekcija puteva vatrogasnim kamionima će se obaviti ovih dana.

-Danas su volonteri izvršili dezinfekciju kompletne zgrade Doma zdravlja iznutra, kao i okoline, stepenica ,parkinga, prilaznog puta…Takođe je izvršena kompletna dezinfekcija kapele na groblju iznutra i spolja. Cisterna sa sredstvom za dezinfekciju domaćinstava se nalazi na trgu ispred zgrade Mesne zajednice i možete ga uzeti svaki dan od u vremenu od 8 do 16 sati. Molimo sve meštane, a pogotovo starije od 65 godina, da se pridržavaju uputstava koja svakodnevno dobijaju putem sredstava javnog informisanja, da se što više zadržavaju u kućama, da poštuju policijski čas, a njima su na usluzi volonteri koji su raspoređeni po ulicama i doneće im kući sve što im je neophodno. Veliko hvala svim volonterima koji svakodnevno rade i pomažu svima nama i kojih je svakim danom sve više. Svako ko je raspoložen dobro je došao dok ne pobedimo ovog nevidljivog neprijatelja – rekao je Zoran Mašić, predsednik Saveta MZ Erdevik.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: