• petak, 29. mart 2024.
Danas počinje podela dezificijenasa
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Danas počinje podela dezificijenasa

26. mart 2020. godine

Sremska Mitrovica – Javno komunalno preduzeće “Vodovod” Sremska Mitrovica postaviće danas punktove sa definfekcionim sredstvima u svim mesnim zajednicama na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.
Prema rečima direktora Borislava Babića, dezificijensi će deliti u svim gradskim i seoskim mesnim zajednicama, a građani trebaju da donesu svoju ambalažu.
-Zamolio bih građane da ne prave gužve na pukntovima i da se drže propisanih rastojanja. Dezificijenasa će biti dovoljno za sve, cisterne će se dopunjavati svakodnevno, tako da će ga građani u svakom momentu moći nabaviti za svoje domaćinstvo u količini od pet litara. Sredstvo nije potrebno razblaživati, a koristi se za dezinfekciju površina, sanitarnih čvorova, kvaka na vratima i nije namenjeno za umivanje ili pijenje – naglasio je Borislav Babić, direktor JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: