• petak, 19. april 2024.
Mlekari muče iste muke
Društvo | Vesti | Poljoprivreda
0 Komentara

Mlekari muče iste muke

7. februar 2020. godine

Sremska Mitrovica – Danas je u Hotelu „Srem“ u Sremskoj Mitrovici. organizovan Dan proizvodjača mleka, koji je okupio proizvodjače mleka iz Srbije, Republike Srpske i Hrvatske. U radu skupa su učestvovali ministri poljoprivrede Srbije i Republike Srpske Branislav Nedimović i Boris Pašalić, kao i predsednici asocijacija proizvodjača mleka tri države, a svoje prezentacija održale su kompanije poput „Imleka“, „Somboleda“, „Patenta“ i Komercijalne banke.
Ministri poljoprivrede Srbije i Republike Srpske zaključili su da su problemi proizvodjača mleka isti na prostorima obe države, jer tu postoje isti otkupljivači mleka. Kako je primetio ministar Branislav Nedimović nema ljudi koji bi, i kada bi im platili 70.000 dinara, muzli krave. Zato se mora krenuti u obezbedjenje opreme za modernizaciju rada.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: