• petak, 29. mart 2024.
Sedam televizora za odeljenje hemodijalize
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Sedam televizora za odeljenje hemodijalize

31. decembar 2019. godine

Sremska Mitrovica – Načelnik Gradske uprave za zdravstvo i socijalnu zaštitu Vojislav Mirnić sa saradnicima, posetio je odeljenje hemodijalize Opšte bolnice Sremska Mitrovica i tom prilikom je uručio sedam TV aparata – donaciju koju je Udruženje bubrežnih invalida grada Sremska Mitrovica ostvarilo putem konkursa za realizaciju projekta za ovakve namene.
-Vredna donacija omogućiće lakši i prijatniji boravak pacijentima u odeljenju hemodijalize i nama iz gradske uprave je veliko zadovoljstvo što možemo da obradujemo one koji se ovde leče i pokažemo da mislimo na njih. Ovo je i vid društvene odgovornosti, pokazujemo brigu za one naše sugrađane koji ovde svakodnevno dolaze na terapije i želja nam je da im bude udobnije i prijatnije uz tv programe koje će moći da gledaju- rekao je Vojislav Mirnić, načelnik gradske uprave za zdravstvo i dodao da će odlična saradnja koja postoji sa Udruženjem bubrežnih invalida biti nastavljena i u 2020. godini.
Na donaciji su se zahvalili Violeta Srbljanin , predsednica Udruženja bubrežnih invalida i dr Živko Vrcelj, direktor Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: