• petak, 19. april 2024.
Deseti STOP SHOP ritejl park u Srbiji
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Deseti STOP SHOP ritejl park u Srbiji

21. avgust 2019. godine

Deseti STOP SHOP ritejl park biće otvoren 22. avgusta u Sremskoj Mitrovici. Tim povodom, posetioci će biti u prilici da uživaju u celodnevnom zabavnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima  i zanimljivim aktivnostima. Program će voditi popularna TV voditeljka Marija Kilibarda i Inspektor Blaža, poznati komičar i radio voditelj.

A50Z9052Na dan otvaranja, muzičari i lokalni izvođači zabavljaće posetioce i goste. Zabavni program započinje dečijim lokalnim horom „Pikolo“, nakon čega slede performans Studija modernog i klasičnog baleta „Olena“ i nastup Sergeja Pajića, Davida Radosavljevića i Tome Milovanovića. Zvezde večeri biće čuveni domaći bend Bajaga i Instruktori i veoma popularni Tropico bend. Nakon njihovih koncerata, posetioci će moći da nastave uživanje uz nastup DJ-a.

Građanima Sremske Mitrovice biće u mogućnosti da uživaju u brojnim popustima i interesantnim aktivnostima. U sklopu izazova „Climb the map“, ukoliko dosegnu STOP SHOP logo na veštačkoj steni, dobiće poklon na licu mesta.

Pre samog otvaranja, STOP SHOP je pripremio Facebook i Instagram foto-konkurs pod nazivom „Pripreme za kupovinu“ koji traje do 17. avgusta. Naime, građani su pozvani da identifikuju isečke koji se nalaze svuda po gradu. Pobednik je će biti nagrađen poklon karticom u vrednosti od 10.000 dinara i posetiće STOP SHOP na dan otvaranja, a njegov lični „vodič za kupovinu“ biće komičar Inspektor Blaža.

Program otvaranja

12.00h „Climb the map“ izazov
16.30h Hor Pikolo
17.00h Studio modernog i klasičnog baleta „Olena“
17.30h Sergej Pajić, David Radosavljević i Toma Milovanović
18.30h Svečana ceremonija otvaranja
19.00h Tropico band
20.30h Bajaga i Instruktori
21.30h DJ nastup

Right

O IMMOFINANZ-U

IMMOFINANZ je komercijalna kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina čije su aktivnosti fokusirane na maloprodajne i kancelarijske segmente sedam glavnih regionalnih tržišta Evrope: Austriji, Nemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Poljskoj. Osnovna delatnost obuhvata upravljanje i razvoj nekretnina, na čelu sa brendovima STOP SHOP (ritejl), VIVO! (ritejl) i myhive (kancelarijski prostor) koji potvrđuju kvalitet i dobru uslugu. Kompanija poseduje portfolio nekretnina u vrednosti od gotovo 4.4 milijarde evra, koji obuhvata više od 220 objekata. IMMOFINANZ se nalazi na berzama u Beču (vodeći ATX indeks) i Varšavi. Za više informacija posetite internet vebsajt:  http://www.immofinanz.com

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: