• petak, 19. april 2024.
Bojan Zdelar šampion Evrope: Mitrovica ponosna na svog kajakaša!
Društvo | Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
1 Komentar

Bojan Zdelar šampion Evrope: Mitrovica ponosna na svog kajakaša!

13. jul 2019. godine

Bojan Zdelar takmičar mitrovačkog Vala i po izboru “Sremskih” najbolji junior Srema u tradicionalnoj anketi izbora najboljih sportisa, novi je šampion Evrope u kajaku jednosedu na 1000 metara u konkurenciji takmičara do 23 godine.

Zdelar je do zlatne medalje stigao ubedljivom vožnjom u finalu koje je izveslao za 3:28.015, što je najbrže vreme ikada izveslano u finalima Evropskih prvenstava.

Zdelar je u finalu u Račicama veslao 2 sekunde i 163 hiljadita dela brže od prethodnog najbržeg vremena koje je 2013. godine izveslao Miroslav Kirčev iz Bugarske.

Srebrnu medalju osvojio je Norvežanin Jon Vold (3:28.970), dok je bronza pripala Kornelu Bekeu iz Mađarske (3:28.970)

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Bojan Zdelar šampion Evrope: Mitrovica ponosna na svog kajakaša!”

  1. Miki kaže:

    Za ovakve momke mora biti novaca u budzetu. Ako nema, ja vas molim da oporezujete dodatno duvansku industriju, kladionice i kazina i da mi lepo prosledimo novac na ove sampione. Evo, citam na Casino Guru sajtu, koliko kazina ima kod nas i koliko zaradjuju. To su enormne cifre i to treba iskoristiti…

Ostavi komentar

%d bloggers like this: