• sreda, 24. april 2024.
Medicinari  na državnom takmičenju učeničkih kompanija
Društvo | Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Medicinari na državnom takmičenju učeničkih kompanija

21. mart 2019. godine

Sremska Mitrovica -Na regionalnom takmičenju učeničkih kompanija “Dostignuća mladih“ Medicinska škola“ Draginja Nikšić“ odnosno njihova učenička kompanija “Dolce Rosa”, zauzela je treće mesto medju 38 učesnika. Ovim su se Mitrovčani plasirali na državno takmičenje koje će se održati u maju u TC Promenada u Novom Sadu.
Kompanija se bavi proizvodnjom preparata za negu lica i tela, a svi proizvodi su bazirani na derivatima ruže.Proizvodi ne sadrže štetne supstance koje se mogu naći u većini današnjih kozmetičkih preparata.
-Upravo zato naša inspiracija bila je ljubav prema ruži i svim onim što nam ruža može pružiti. Želimo da našim potrošačima pružimo vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni, a da oni ni jednog trenutka ne posumnjaju u isti“, poručuju iz Kompanije.
Pored Medicinske škole „Draginja Nikšić“ najveću podršku kompaniji „Dolce Rosa“ pružila je Gradska uprava za obrazovanje, sport i kulturu i Kancelarija za mlade Sremske Mitrovice.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: