• četvrtak, 25. april 2024.
Uređenje zgrade Mesne kancelarije
Vesti | Ruma
0 Komentara

Uređenje zgrade Mesne kancelarije

25. septembar 2018. godine

Pavlovci- Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić, načelnik Opštinske uprave Dušan Ljubišić i predsednica Saveta mesne zajednice Pavlovci Gordana Zec obišli su radove na rekonstrukciji zgrade Mesne kancelarije u okvoru koje funkcioniše i seoska ambulanta. Sređuju se kompletna unutrašnjost i spoljašnjost objekat, uključujući i postavljanje novog krova.

-Za ove radove smo izdvojili oko 2,2 miliona dinara iz opštinskog budžeta. To verovatno nije konačna cifra, jer tokom obilaska radova doktorka i medicinska sestra iz seoske ambulante su predložile da se napravi i jedna dodatna prostorija u ambulanti, pregrađivanjem zidova, te da je potrebno zameniti i dvoje dotrajalih vrata. Rekonstruisan je kompletan krov, postavljeni su novi oluci, izvode se radovi na fasadi. Uporedo se radi adaptacija svih unutrašnjih prostorija, rekao je Mančić u Pavlovcima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: