• subota, 20. april 2024.
Građevinski materijal za izbegla lica
Vesti | Ruma
0 Komentara

Građevinski materijal za izbegla lica

10. avgust 2018. godine

Ruma – Pet izbegličkih porodica sa teritorije rumske opštine potpisalo je u Gradskoj kući u Rumi Ugovore o dodeli jednokratne bespovratne pomoći u građevinskom materijalu u cilju poboljšanja uslova stanovanja izbegla lica na teritoriji Opštine Ruma. Sredstva za građevinski materijal dodeljena su na osnovu Javnog poziva iz maja prošle godine, a nakon sprovedene procedure. Ukupna sredstva od 2.626.000 dinara obezbeđena su iz Komeserijata za izbeglice Republike Srbije, od čega je sa 10 osto učestvovala Opština Ruma.
Novac u rasponu od 480.000 do maksimalnih 550.000 dinara dobili su Marica Krstić iz Nikinaca, Ljuba Drakulić iz Klenka, Miroslava Bursać iz Hrtkovaca i Saša Bojčić i Miroslava Martnović iz Rume. Svi oni su zadovoljili ciljnu grupu konkursa u pogledu neadekvatnih uslova za život, koji su započeli izgradnju stambenog objekta ali nisu u finansijskoj mogućnosti da ga završe, kao i da nisu do sad dobijali pakete pomoći.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: