• petak, 22. septembar 2023.
Preko 50.000 evra krio u naslonu za ruku
Crna hronika
0 Komentara

Preko 50.000 evra krio u naslonu za ruku

14. jul 2017. godine

Carinski službenici su na graničnom prelazu Batrovci zaplenili oko 42.000 evra, koje je jedan Beograđanin pokušao da bez prijavljivanja unese u Srbiju.

PREKO 50 HILJADA EVRA KRIO FOTO UPRAVA CARINAKako saopštava Uprava carina, on se na ulazu u zemlju pojavio noćas oko 3:30 časova, putujući sam automobilom „BMW 116“ beogradskih registarskih oznaka. Na uobičajeno pitanje carinika, odgovorio je da nema ništa da prijavi. Upitan da li kod sebe ima više od dozvoljenog iznosa deviza, takođe je odgovorio odrično, pokazavši cariniku sumu od oko 1.500 evra.

Bez obzira na to, automobil je detaljno pregledan i tom prilikom je u prostoru naslona za ruku pronađeno više od 50.000 evra.

Putniku je vraćen dozvoljen iznos od 10.000 evra, dok je ostatak privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

Uprava carina podseća, da su carinici u nekoliko prethodnih dana, samo na graničnom prelazu Gradina, oduzeli više od 210.000 evra.

– I ovom prilikom apelujemo na putnike, da prijavljuju sav novac koji sa sobom nose iznad dozvoljenih 10.000 evra. Procedura je vrlo jednostavna i ne traje dugo, a to je način da se izbegnu neprijatnosti i da se privremeno ili trajno ne ostane bez novca, saopštava Uprava carina.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: