• subota, 20. april 2024.
Preko 100.000 evra skriveno u čarapama
Crna hronika
0 Komentara

Preko 100.000 evra skriveno u čarapama

5. jul 2017. godine

EVRI ZAPLENJENI  NA BATROVCIMA.JPGCarinici su 5. jula 2017. godine tokom izlazne kontrole na graničnom prelazu Batrovci sprečili da gotovo 100.000 neprijavljenih evra bude izneto iz zemlje, saopštila je Uprava carina.

Slučaj je zabeležen u jutarnjim časovima, kada je na prelaz pristigao automobil “Audi A8” kojim je na relaciji Srbija – Nemačka putovao bračni par iz Beograda u pratnji još jedne ženske osobe.

Iako su carinicima rekli da nemaju ništa što bi trebalo da prijave, izvršeni su detaljan pregled automobila i lični pretres putnika.

Tada su u čarapi vozačeve desne noge pronađena tri svežnja deviza, u ukupnom iznosu od 125.000 evra, dok se u novčaniku pomenutog 69-godišnjaka nalazilo još 450 evra.

LEPEZA DEVIZA.JPGPutnicima je vraćen dozvoljeni iznos od po 10.000 evra, dok je ostatak od 95.450 evra zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

Da podsetimo: prošle nedelje je na istom graničnom prelazu pronađeno gotovo 50.000 švajcarskih franaka koje je 34-godišnji stanovnik Prištine pokušao da prokrijumčari putujući automobilom “Porche Panamera 4S”, švajcarskih registarskih oznaka.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: