• četvrtak, 18. april 2024.
Krov na vikinškom drakaru
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Krov na vikinškom drakaru

18. jul 2017. godine

Zasavica Jedan – Od kako smo pre dva meseca objavili priču o Nikoli Tarbuku https://www.sremskenovine.co.rs/2017/05/u-granicarskom-limbu/ i njegovoj porodici, nemali broj naših čitalaca počeo je da se interesuje za njega. To interesovanje izrodilo se u akciju koja za cilj ima uređenje kuće koju je ovaj otac troje dece krajem prošle godine kupio uz pomoć Komesarijata za izbeglice.

Upravo ovih dana, zahvaljujući angažovanju Dejana Rudeža iz Norveške (koji je podržao i akciju izgradnje kuće porodice Grković iz Obreža 2015. godine), u ruke Nikole Tarbuka došao je novac potreban za uređenje krova. Prostora za slanje pomoći i uključivanje u akciju ima, poslovi su tek počeli, pa pozivamo ljude dobre volje i velikog srca da krenu stopama Dejana Rudeža i drugih koji su do sada pomogli.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: