• petak, 29. mart 2024.
U stanu preminulog policajca nađena dva kilograma heroina
Crna hronika
0 Komentara

U stanu preminulog policajca nađena dva kilograma heroina

5. januar 2017. godine

Načelnik Odeljenja za medije i komunikacije MUP-a Srbije Nemanja Pantić potvrdio je danas da su pripadnici MUP u stanu policajca koji je nedavno preminuo, nakon njegove smrti, pronašli više od dva kilograma heroina.

“Pripadnici MUP su u stanu preminulog policajca nakon njegove smrti, a postupajući po prijavi oca, pronašli više od dva kilograma heroina o čemu je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici”, rekao je Pantić Tanjugu.

Kako je dodao, prilikom pretresa stana njegovog oca policija je pronašla više vrsta različitog oružja i municiju različitog kalibra u nelegalnom posedu, zbog čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Sprovodi se istraga, u koju su uključeni i pripadnici policije u Sremskoj Mitrovici, ali i Sektora unutrašnje kontrole, kako bi se utvrdilo poreklo narkotika, kao i da li je bilo zloupotrebe službenog položaja od strane preminulog policajca, dodao je Pantić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: