• sreda, 24. april 2024.
Nova oprema za metalski kompleks KPZ-a
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Nova oprema za metalski kompleks KPZ-a

19. avgust 2016. godine

Sremska Mitrovica  – Zahvaljujući juče potpisanom ugovoru između nemačke nevladine humanitarne organizacije “Help” i Kazneno popravnog zavoda, mitrovački KPZ dobiće priliku da instalira potpuno novu opremu za svoj metalski kompleks za proizvodnju poljoprivredne mehanizacije, kao i da omogući stručno osposobljavanje osuđenih lica i obuku zaposlenih za rad na novim mašinama.

Ugovor vredan 40.000 evra u ime KPZ-a potpisao je upravnih ove ustanove Aleksandar Alimpić, dok je u ime „Help“- a to učinila menadžer projekta Maša Bubanj.

Saradnja koja za cilj ima unapređenje sistema izvršenja krivičnih sankcija i kasnije postepeno prihvatanje, resocijalizaciju i reintegraciju osuđenih lica u društvenu zajednicu, ostvarena je u sklopu projekta „Podrška razvoju mikrobiznisa u Srbiji“, koji „Help“ već duži niz godina sprovodi u Republici Srbiji.

Realizacija ugovora, kako je bilo reči, očekuje se do kraja godine, kada će na radovima u sklopu metalskog kompleksa KPZ-a biti angažovano dodatnih 250 osuđenika.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: