• petak, 29. mart 2024.
Ko ima srce, neka sada pokaže!
Društvo
0 Komentara

Ko ima srce, neka sada pokaže!

17. mart 2016. godine

ODJECI PISANJA „SREMSKIH NOVINA“ 

Ko ima srce, neka sada pokaže!

Sremska Mitrovica – „Ja sam spreman da pomognem! Moj brat Gvozden, veliki broj naših prijatelja i ja, radićemo ako treba noć i dan samo da se pomogne i da se našem komšiji Draganu promeni život. Zato i apelujem na ljude dobre volje da čuju ovaj apel, da doniraju materijal ili novac da tu kućicu u samom srcu Radinačkog puta uredimo i detetu koje će se u septembru roditi osiguramo bolji život nego što je naš komšija imao“. Ovim rečima započeo je razgovor sa Zoranom Trivićem (33) fasaderom i izolaterom, koji je po objavljivanju naše priče o Draganu Mrkonjiću, došao u redakciju „Sremskih“ sa željom da svojim primerom probudi i druge Mitrovčane.

Želju da učestvuje u pomoći Draganu Mrkonjiću izrazio je u ime Učeničkog parlamenta mitrovačke Ekonomske škole „9. Maj” njegov koordinator i profesor istorije Darko Tur. Kako ističe Tur, ekonomci koji su nebrojano mnogo puta do sada pokazali da imaju veliko srce, rado će se odazvati pozivu ljudi dobre volje i na sebi svojstven način podržati akciju koja, smatra tur, treba da pokaže da Mitrovčani vode računa jedni o drugima

Opširnije u poslednjem broju „Sremskih novina“

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: