• petak, 19. april 2024.
Nestala Rumljanka bila sa momkom dok je tražila čitava Srbija
Crna hronika
0 Komentara

Nestala Rumljanka bila sa momkom dok je tražila čitava Srbija

27. januar 2016. godine

Bajina Bašta – O. T. (21) iz Rume, koja je nestala pre 10 dana, pronađena je u blizini Bajine Bašte, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Devojka je pronađena živa, zdrava i nepovređena.

Ona je poslednji put viđena kod kuće 18. januara, kada je, navodno, otišla na razgovor za posao u jednu rumsku piljarnicu, ali se nije vratila kući. Njen nestanak prijavili su roditelji 22. januara, kada je za njom i raspisana policijska potraga.

Kako saznaju „Sremske novine”, potraga za O. T. vodila je preko Novog Sada gde je uočena na jednoj benzinskoj pumpi, pa sve do Bajine Bašte gde je najzad viđena kako šeta sa svojim 25-godišnjim momkom iz Rume. Ovaj mladić ima rodbinu u Bajinoj Bašti gde su otputovali da bi se smestili u jedan stambeni objekat u okolini ovog mesta i nikome se nisu javili iako ih je tražila čitava Srbija.

Nezvanično se saznaje da je Olgica policiji izjavila da je od kuće otišla svojom voljom, bez prinude.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: