• petak, 29. mart 2024.
Uključi se! Predloži projekat!
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Uključi se! Predloži projekat!

19. oktobar 2015. godine

Možda baš tvoja ideja uđe u budžet grada za 2016. godinu!

 

Po uzoru na mnoge svetske gradove, ove jeseni grad Sremska Mitrovica uključuje građane u planiranje budžeta za narednu godinu, u okviru projekta Participativno budžetiranje. Učešće građana u što većem broju pomoći će nam da bolje sagledamo potrebe naše zajednice.

Da li gradu trebaju nova parkirališta za bicikle, atraktivnija kulturna ponuda, uređen park, smeštaj za pse lutalice ili nešto drugo? U ovoj fazi projekta planirano je prikupljanje različitih inicijativa i predloga projekata koji mogu doprineti razvoju grada.

Tvoj predlog na ovaj način ima šansu da se nadje na listi prioriteta za koje će glasati građani/ke Sremske Mitrovice, a koji će biti finansirani iz budžeta grada u 2016. godini u okviru projekta Participativno budžetiranje.

Šta je potrebno da uradiš?

Ukoliko imaš ideju za projekat koji može život u Mitrovici učiniti kvalitetnijim i lepšim, formular za predloge možeš popuniti i predati u Gradskom uslužnom centru kao i u mesnim zajednicama u naseljenim mestima.

Takođe, elektronska verzija upitnika nalazi se na www.sremskamitrovica.org.rs, a popunjen upitnik u pdf ili word formatu možeš poslati na gradsm@sremskamitrovica.org.rs.

Ideje za projekat treba da se odnose isključivo na objekte, odnosno potrebe koje su u nadležnosti lokalne samouprave, jer se i finansiranje obezbeđuje isključivo iz sredstava budžeta grada.

Svoj predlog možeš dostaviti najkasnije do 23. oktobra 2015. godine.

O rezultatima ankete i daljim akcijama u okviru projekta moći ćeš da se informišeš na sajtu grada ili putem medija.

Uključi se!

Neka Sremska Mitrovica bude bolje mesto za život!

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: