• petak, 19. april 2024.
Crna hronika
0 Komentara

Poginule tri osobe, više povređenih

10. avgust 2015. godine

Sremska Mitrovica – Tri osobe su poginule, a više lica je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas, oko 14,40 časova, na autoputu Batrovci – Beograd, na području Opštine Ruma.

Kako je saopštila Policijska uprva u Sremskoj Mitrovici, do nesreće je došlo kada je kombi hrvatske registarske oznake udario u kamion šleper. Poginula su tri putnika iz kombija.

Povređeni putnici su prevezeni u Urgentni centar u Beogradu.

Uviđaj na licu mesta je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Rumi, u prisustvu policije. O saobraćajnoj nesreći  je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici. Po nalogu nadležnog tužioca, obojici vozača biće određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti dovedeni na saslušanje.

Na lice mesta su izašli pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici, službe hitne pomoći i šlep služba Auto moto saveza Srbije.

Kako prenose agencije, od sedmoro povređenih I zbrinutih u beogradskom Urgentnom centru, četvoro je dece, uzrasta 13, 11, devet i osam godina, i tri ženske osobe.

Žena I.N. (54) ima povrede glave i primljena je na šok, kao i devojčica od osam godina, koja takođe ima povrede glave.

Dvoje dece je nakon dijagnostike upućeno na dalje lečenje u bolnicu u Tiršovoj, dok je jedno dete nakon pregleda pušteno kući.

Druge dve žene B.G.J (49) i C.M. (45) još su na dijagnostici, dodali su iz Urgentnog centra.

Kasno popodne Javno preduzeće „Putevi Srbije“ saopštilo je da je normalizovan saobraćaj na državnom putu državnom putu I A reda broj 1, (auto – putu E -70) deonica Ruma – Beograd kod petlje Ruma, smer Ruma – Beograd.

Iz „Puteva Srbije“ apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: