• petak, 29. mart 2024.
Kolektivno venčanje o trošku grada
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Kolektivno venčanje o trošku grada

6. avgust 2015. godine

Sremska Mitrovica – Sedmog novembra u 15 časova u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici održaće se prvo kolektivno venčanje parova s gradskog područja Sremske Mitrovice.

kolektivno vencanje-01Grad Sremska Mitrovica, za svoj praznik, poziva sve vas zaljubljene da trenutke sreće podelite na kolektivnom venčanju.

Venčanje, koje će biti upriličeno u Gradskoj kući, je besplatno, a svi mladenci će na poklon od Grada Sremska Mitrovica dobiti venčanicu po izboru, frizuru i šminku za najlepši dan, bidermajer, šampanjac i vikend medeni mesec.

Sve što treba da uradite je da se u najkraćem roku, zajedno sa svojim budućim supružnikom, prijavite matičnoj službi, a mi hemo se pobrinuti za sve ostalo. Od dokumenata vam je potrebna samo lična karta.

Pravo prijave na kolektivo venčanje imaju svi mladenci sa teritorije Grada Sremska Mitrovica.

…neka taj Dan, bude samo jedan u nizu najsrećnijih dana Vašeg budućeg zajedničkog života.

Grad Sremska Mitrovica

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: