• četvrtak, 18. april 2024.
Pronađena ukradena vozila
Crna hronika
0 Komentara

Pronađena ukradena vozila

14. april 2015. godine

Sremska Mitrovica – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. N. (35) i M. R. (21) sa područja Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teška krađa, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici

– Vozilo „škoda oktavija“, ukradeno u Beogradu, u martu ove godine, pronađeno je prilikom pretresa kuće M. R, kao i veća količina drugih delova za vozila.  Utvrđeno je da delovi pripadaju vozilima „golf 5“ i „pasat“, ukradenim u Beogradu u novembru 2014. godine.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog D. N, vozilo „reno senik“, ukradeno u oktobru 2014, u Novom Sadu, pronađeno je rastavljeno u delove. Nađen je i veći broj delova vozila „folksvagen“ i „audi“, sa identifikacionim oznakama, a daljom proverom utvrdiće se da li predstavljaju predmete krivičnog dela, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni dežurnom tužiocu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: