• subota, 20. april 2024.
Radnici “Mitrosrema” prekinuli štrajk
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Radnici “Mitrosrema” prekinuli štrajk

25. decembar 2014. godine

Sremska mitrovica – Nakon isplate polovine septembarske zarade i najave da će biti prihvaćeni drugi radnički zahtevi, zaposleni u sremskomitrovačkom „Mitrosremu“ danas su prekinuli štrajk.

Kako je za “Sremske novine” izjavio predsednik Samostalnog sindikata u “Mitrosremu” Stevan Jovanović, štrajk je zvanično prekinut uz dogovor da se zaostale zarade sukcesivno isplaćuju, da se pokrene postupak za smenu aktuelnog rukovodstva preduzeća i da plan reorganizacije preduzeća ne znači i stečaj firme. Eventualna otpuštanja radnika kao tehnoloških viškova biće moguća samo uz saglasnost sindikata i adekvatan socijalni program.

– U slučaju da se dogovor ne ispoštuje i da svi radnički zahtevi ne budu ispunjeni, zaposleni će se ponovo okupiti na protestima – rekao je Jovanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: