• sreda, 24. april 2024.
Austrijanci hoće „Mitros“
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Austrijanci hoće „Mitros“

19. novembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare da je za kupovinu „Mitrosa“ zainteresovana Kompanija Gerlinger holding iz Austrije. Kako je rečeno,  Austrijanci su lokalnom rukovodstvu preneli želju da zaposle 380 radnika, zatražili da se dodatno zaštiti imovina „Mitrosa“ gde su učestale krađe i da se posreduje u razgovorima sa velikim stočarima.

O tome koliko su Austrijanci čvrsti u nameri da kupe „Mitros“ svedoči i podatak da su tražili da se sastanak sa stočarima organizuje već 19. decembra, odnosno dan nakon termina za kada je zakazano otvaranja ponuda zainteresovanih za kupovinu „Mitrosa“.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: