• četvrtak, 18. april 2024.
Novo lice Ribarske ulice
Vesti | Irig
0 Komentara

Novo lice Ribarske ulice

11. januar 2014. godine

DSC_1770Irig – Početak Nove godine označio je i završetak prvog dela radova na izgradnji Ribarske ulice u Irigu, odnosno na pretvaranju nekadašnjeg trgovačkog centra ove ugledne sremske Opštine u jedinstvenu Vinsku ulicu. Kao što je i ranije nagoveštavano iz lokalne samouprave, postavljen je mobilijar i godina koja je pred nama, kako ističe prvi čovek iriške Opštine Vladimir Petrović, doneće i nove zadatke koji se ogledaju u sređivanju starih podruma, te edukaciji malih iriških vinara, kako bi do polovine godine, odnosno zvanično do Pudarskih dana ulica konačno postala centar okupljanja svih ljubitelja vina u Sremu i šire.

– Mi smo mala opština i svensi smo da je turizam grana u koju moramo uložiti najviše. Upravo otuda i ova Vinska ulica koja predstavlja otelotvorenje dugogodišnjeg sna velikog broja Irižana. Mi imamo odlična vina i tokom ove godine učinićemo sve kako bi naša vina koja prave još bolji ljudi postala još poznatija jer tako možemo pomoći ne samo vinarima nego i čitavom Irigu da obnovi svoj stari sjaj, ističe Petrović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: