• petak, 19. april 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Dvoje pognulo, 25 povređeno, od kojih četvoro dece

22. decembar 2013. godine

Rotacija policijsko voziloSremska Mitrovica – U dva  lančana sudara koja su se jutros dogodila na autoputu između Pećinaca i Šimanovaca učestvovalo je  38 vozila. Poginule su dve osobe poginule, 25 povređeno, a kako saznaju Sremske novine, među povređenima i četvoro dece.

Lančani sudari su se dogodili jutros, oko 07,30 časova, na autoputu Batrovci – Beograd, između Pećinaca i Šimanovaca, u blizini naplatne rampe.

Kako je saopštila policija, dve osobe su izgubile  život, a 25 povređenih osoba su kolima hitne pomoći prevežene u najbliže zdravstvene ustanove, uglavnom u Beograd i Zemun, radi ukazivanja lekarske pomoći.

Na lice mesta odmah je stiglo devet vatrogasno-spasilačkih ekipa iz Stare Pazove, Inđije, Rume, Pećinaca i Sremske Mitrovice.

Pored ekipa Hitne pomoći iz Beograda, u zbrinjavanju povređenih učestvovale su i ekipe hitne pomoć iz većine sremskih domova zdravlja.

Prema prvim saznanjima, do lančanih sudara je došlo usled guste magle koja je drastično smanjila vidljivost na ovom području.

Nakon ovih udesa, saobraćaj je bio preusmeren na alternativne putne pravce od Sremske Mitrovice preko Rume na Pećince i Šimanovce.

Nakon uviđaja koji je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu policije, saobraćaj na ovoj deonici autoputa je normalizovan oko 13 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: