• četvrtak, 28. mart 2024.
Odloženo deseto skupštinsko zasedanje
Vesti
0 Komentara

Odloženo deseto skupštinsko zasedanje

21. oktobar 2013. godine

Kvorum je izostaoPećinci – Deseto po redu skupštinsko zasedanje, zakazano za petak 18. oktobar, odloženo je usled nedostatka kvoruma za 28. oktobar. Ovu odluku doneo je zamenik predsednika skupštine Borislav Petković, koji je i pored višečasovne pauze konstatovao da skupštinskom zasedanju od ukupno 30 odbornika prisustvuje tek 14. Ono što je posebno interesantno, to je zakazanoj sednici nije prisustvovalo čak pet odbornika Srpske napredne stranke, među kojima i predsednik Skupštine Nikola Radosavljević, dva odbornika iz grupe građana Jedinstveno za naše selo i devet odbornika Demokratske stranke, za sada jedine opozicione stranke u lokalnoj skupštini.
Povodom ovog događaja, svoj komentar dao je prvi čovek Opštine Sava Čojčić koji je u svojoj izjavi napomenuo da su predsednik Skupštine opštine Nikola Radosavljević i predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke Živko Marković ometanjem rada Skupštine pokazali neodgovornost prema građanima i da su na taj način samo omeli donošenje čitav niz odluka od životne važnosti za građane, uključujući i Odluku o formiranju Komisije za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: