• četvrtak, 18. april 2024.
Zeleni dan u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Zeleni dan u Sremskoj Mitrovici

5. jun 2013. godine

Plakat akcije

Sremska Mitrovica – Povodom 5. juna – Dana zaštite životne sredine i početka Evropske zelene nedelje predstavnici Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, Vlade Republike Srbije i gradova  Sremska Mitrovica i Šabac danas će posetiti Regionalnu sanitarnu deponiju “Srem – Mačva” kod Jarka  i njenu transfer  stanicu u Šapcu. Projekat kojeg realizuju dva grada u završnoj je fazi, jer regionalna deponija bi na jesen trebala da počne sa radom.  U neophodne objekte uloženo je 10,9 miliona evra koje su obezbedili  fondovi EU, Fond za zaštitu životne sredine Srbije i budžeti ova dva gradova.

Zaštiti životne sredine u Sremskoj Mitrovici biće posvećeni i naredni dani. Planirane su razne aktinosti među kojima posebno mesto ima uklanjanje divljih deponija po selima. Grad Sremska Mitrovica je za ove akvtivnosti obezbedio neophodna sredstva.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: