• četvrtak, 25. april 2024.
Završena Školska olimpijada
Sport | Vesti
0 Komentara

Završena Školska olimpijada

15. maj 2012. godine

Sremska Mitrovica – Ceremonijom dodele pehara i medalja najuspešnijim pojedincima i školama, gašenjem Olimpijskog plamena i predajom Olimpijske zastave domaćinu naredne Olimpijade, u Sremskoj Mitrovici su završene IX Olimpijske sportske igre učenika Srbije. Na najvećoj sportskoj priredbi ove godine u Srbiji učestvovalo je, od devetog do 15. maja, više od 4.000 osnovaca i srednjoškolaca i oko 500 profesora i nastavnika.

Domaćinima, brojnim volonterima i koordinatorima za školski sport, na dobroj organizaciji zahvalio se predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković. Igre je zvanično zatvorio pomoćnik ministra za sport i omladinu Dragan Atanasov, a gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović je Olimpijsku zastavu predao Miroljubu Stojčiću gradonačelniku Vranja koje će biti domaćin naredne Školske olimpijade.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: