• petak, 19. april 2024.
Slovenački privrednici u Sremskoj Mitrovici
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Slovenački privrednici u Sremskoj Mitrovici

22. april 2012. godine

Sremska Mitrovica – Delegacija od dvadesetak poslovnih ljudi iz Slovenije boravila je u petak i subotu u Sremskoj Mitrovici gde su razgovarali o mogućim ulaganjima u ovaj grad. Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović je u Gradskoj kući slovenačkim privrednicima prezentovao potencijale grada, a potom su obišli sremskomitrovačke radne zone, nekoliko preduzeća, kao i lokacije na južnim padinama Fruške gore pogodne za ulaganja u voćarstvo, vinogadarstvo i turizam.

Članovi slovenačke delegacije posetili su i Manđelos i Grgurevce gde su razgovarali o mogućnostima razvoja lovnog turizma, a dogovoreno je i da jedan slovenački folklorni ansambl učestvuje na narednom festivalu folklora u Grgurevcima.

Gosti iz Slovenije posetili su i plantaže voća i salaš Jovana Čarubdžića iz Grgurevaca.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: