• četvrtak, 18. april 2024.
Vesti
1 Komentar

Ruma dobila novi vrtić

10. mart 2012. godine

Ruma-U Rumi je 9. marta otvoren novi objekat predškolske ustanove ”Poletarac” pod nazivom Kockica, u Ulici Alekse Šantića. Kapaciteti ovog objekta su 200 mališana tako da je ovaj sremski grad definitivno rešio problem smeštaja dece u ovu vrstu ustanova. Svečanosti su prisustvovali predsednik Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić, v.d. direktor Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković, predsednik Opštine Ruma Goran Vuković, zamenik predsednika Dragan Kardaš, načelnici pojedinih opštinskih odeljenja, direktori javnih preduzeća i ustanova, roditelji i rodjaci mališana koji su dobili svoj kutak. Investiciju vrednu 132 miliona dinara obezbedio je Fond za kapitalna ulaganja, a opremu u vrednosti od deset miliona dinara nabavila je rumska opština.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Ruma dobila novi vrtić”

  1. Petra kaže:

    Koliko je trebalo platiti da se zaposlis u vrticu .Javna tajna da se drugu daje od 3000 do 5000e da bi za uzvrat dobilo radno mesto .

Ostavi komentar

%d bloggers like this: