• petak, 19. april 2024.
Nagrade najboljim sremskim sportistima
Sport | Vesti
0 Komentara

Nagrade najboljim sremskim sportistima

4. februar 2012. godine

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici su u petak, trećeg februara, uručena priznanja najboljim sportistima Srema u tradicionalnoj anketi „Sremskih novina“.

U izboru čitalaca i novinara našeg lista, za sportistu godine u 2011. godini u Sremu, u seniorskoj konkurenciji, proglašena je atletičarka sremskomitrovačkog Sirmijuma Dragana Tomašević. Rekorderki u bacanju diska Dragani Tomašević ovo je sedmo priznanje kao najboljem sportisti Srema.

Za najboljeg sportistu juniora proglašena je atletičarka sremskomitrovačkog Srema Marija Vučenović.

U kategoriji sportskih kolektiva za najbolju ekipu proglašen je Fudbalski klub Donji Srem iz Pećinaca, a u kategoriji školskog sporta najbolja je Srednja škola „Deveti maj“ iz Sremske Mitrovice.

Nagrade najboljim seniorima i juniorima uručio je direktor „Sremskih novina“ Dragan Đorđević, a predstavnicima najboljih ekipa i škola priznanja je uručila Jovanka Zurković, glavna i odgovorna urednica „Sremskih novina“.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: