• četvrtak, 25. april 2024.
Zatvor za Avganistance
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Zatvor za Avganistance

8. decembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – U prikolici kamiona makedonskih registarskih oznaka, juče oko 12,30 časova, u Krnješevcima kod Stare Pazove, zatečeno je osam avganistanskih državljana bez dokumenata.

– Utvrđeno je da su strani državljani neopaženo ušli u kamion na parkingu u blizini Graničnog prelaza Preševo, u nameri da potraže azil u zemljama zapadne Evrope, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Istovremeno, Uprava carina je saopštila da je tokom pregleda vozila ustanovljeno da je presečena sajla na prikolici kamiona, koji je iz Makedonije prevozio namešaj i koji je bio prijavljen za carinjenje. Kamion je podvrgnut detaljnoj kontroli i ubrzo je iz tovarnog dela izvučeno osam osoba koji su potom predati u nadležnost policije.

Zbog nedozvoljenog prelaska državne granice, Prekršajni sud u Staroj Pazovi odredio je migrantima zatvorsku kaznu od 10 dana.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: