• subota, 20. april 2024.
Čekićem udarao advokata
Vesti | Crna hronika
5 Komentara

Čekićem udarao advokata

2. decembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistva u pokušaju, uhapšen je Slavko P. (69) iz Sremske Mitrovice.

Kako se osnovano sumnja, Slavko P. je prekjuče oko 10 časova, u sremskomittrovačkoj Ulici Svetog Dimitrija, više puta udario čekićem i glavu poznatog advokata Ljubu Kovačevića (81). Advokat je zadobio teške telesne povrede, koje su konstatovane u sremskomitrovačkoj Opštoj bolnici gde je hospitalizovan nakon napada.

Slavko P. je lišen slobode i određeno mu je zadržavanje do 48 časova. Tokom jučerašnjeg dana Slavko P. je, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici koji mu je nakon saslušanja odredio pritvor do mesec dana.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

5 reagovanja na “Čekićem udarao advokata”

  1. igor kaže:

    molim vas objavite prezime zlocinca psihopate

  2. igor kaže:

    unapred zahvalanminimum

  3. Igor kaže:

    nadam se da ce psihopata dobiti visegodisnju robiju a mom stricu Ljubu zelim brz oporavak

  4. Nada kaže:

    Naravno ovo je hororfilm sto je nas “poznati advokat” preziveo, jedino se pitam sta covek od 81. godinu jos radi u ovom fahu. Biti advokat zahteva mnogo toga (u ovom ludom vremenu) pre svega znanje ali i flexibilnost
    (mislim na psihicku stranu). Ima li covek od 81. godinu tako nesto??? Mozda u svemu ovome ima malo i njegove krivice, za svadju su potrebni dvoje!!

  5. igor kaže:

    gospodjo ili gospodjice neznam sta ste ali ako ste iz s mitrovice vjerovatno poznajete gospodina ljubomira kovacevica ili ako ne vjerovatno ste culi za njega to je covjek koji voli pravdu zato se i bavi poslom advokata i sa sigurnoscu mogu vam reci iako nisam bio tamo da krivice gospodina ljubomira nije bilo jer ja ga poznajem citav svoj zivot konacno gradjani s mitrovice znaju ko je i kakav je ljubomir kovacevic a ko je i kakav je psihopata koji ga je povredio i jos nesto sto se tice godina samo cu reci njegovo znanje i iskustvo i takodje mislim na psihicku stranu preporucuju ga i za ubuduce

Ostavi komentar

%d bloggers like this: