• subota, 20. april 2024.
No­vo ru­ko­vod­stvo pa­zo­vač­kih so­ci­ja­li­sta
Politika
0 Komentara

No­vo ru­ko­vod­stvo pa­zo­vač­kih so­ci­ja­li­sta

14. oktobar 2011. godine

De­talj sa otva­ra­nja ko­fe­ren­ci­je

Na van­red­noj, iz­bor­noj kon­fe­ren­ci­ji So­ci­ja­li­stič­ke par­ti­je Sr­bi­je u Sta­roj Pa­zo­vi, ko­joj su, sem de­le­ga­ta (njih 40) pri­su­stvo­va­li i broj­ni funk­ci­o­ne­ri, kao što su Slo­bo­dan Ne­delj­ko­vić, za­me­nik mi­ni­stra unu­tra­šnjih po­slo­va, pot­pred­sed­ni­ci Po­kra­jin­skog od­bo­ra SPS-a Ra­do­slav Stri­ko­vić i Sre­ten Jo­va­no­vić, Slo­bo­dan Cvet­ko­vić, se­kre­tar PO SPS i dru­gi, 20. sep­tem­bra iza­bra­no je no­vo ru­ko­vod­stvo so­ci­ja­li­sta u sta­ro­pa­zo­vač­koj op­šti­ni. Jed­no­gla­sno je za no­vog pred­sed­ni­ka OO SPS-a iza­bran Sa­va Ni­ko­lin, jer se nje­gov pro­tiv kan­di­dat Vla­di­mir Ki­ko­vić u ime je­din­stva, or­ga­ni­za­ci­o­nog i ka­drov­skog ja­ča­nja par­ti­je, od­re­kao kan­di­da­tu­re i po­dr­šku pru­žio no­vo­i­za­bra­nom pred­sed­ni­ku.
Za se­kre­ta­ra OO SPS iza­bran je Zo­ran Vu­ka­ši­no­vić, a za pred­sed­ni­ka So­ci­ja­li­stič­ke omla­di­ne De­jan Cr­no­mar­ko­vić, dok je Du­šan­ka Ra­di­no­vić iza­bra­na za pred­sed­ni­cu Fo­ru­ma že­na SPS-a.
U no­vi sa­stav Op­štin­skog od­bo­ra SPS-a na kon­fe­ren­ci­ji jed­no­gla­sno je iza­bra­no 27 od 37 čla­no­va, a osta­li će se po­pu­ni­ti ko­op­ti­ra­njem čla­no­va po funk­ci­ji. Za­hva­liv­ši se na uka­za­nom po­ve­re­nju, Sa­va Ni­ko­lin je is­ta­kao da se so­ci­ja­li­sti vra­ća­ju na po­li­tič­ku sce­nu s ci­ljem da­ljeg ja­ča­nja stran­ke ka­ko bi po­sti­gli što bo­lje iz­bor­ne re­zul­ta­te na svim ni­vo­i­ma, pre sve­ga, na lo­kal­nom gde SPS u pro­te­kle če­ti­ri go­di­ne ni­je imao od­bor­ni­ke, ni vlast u me­snim za­jed­ni­ca­ma.
– Is­ku­stvo je po­ka­za­lo da se do­go­vo­ri o po­de­li vla­sti me­đu stran­ka­ma te­ško po­sti­žu, pa je neo­p­hod­no stvo­ri­ti pred­u­slo­ve za ostva­ri­va­nje što bo­ljih iz­bor­nih re­zul­ta­ta. Za­to će nam bi­ti po­treb­no jed­ni­stvo, unu­tar­stra­nač­ko de­lo­va­nje, ali i mo­de­ran mar­ke­ting­ški pri­stup iz­bor­noj kam­pa­nji. I to­me ću kao pred­sed­nik po­sve­ti­ti mno­go pa­žnje – re­kao je Sa­va Ni­ko­lin.
Obra­ća­ju­ći se pri­sut­ni­ma, Ra­do­slav Stri­ko­vić, pot­pred­sed­nik PO SPS-a, go­vo­rio je o po­tre­bi ove par­ti­je da i da­lje bu­de deo vla­sti, pod­se­tiv­ši na te­ško­će kroz ko­je je pro­šla, uz ak­ce­nat na kva­li­tet nje­nih ka­dro­va. Na­kon iz­bor­ne kon­fe­ren­ci­je, odr­ža­na je ko­sti­tu­tiv­na sed­ni­ca OO SPS u Sta­roj Pa­zo­vi ko­jom je u pro­te­klom pe­ri­o­du ru­ko­vo­dio pri­vre­me­ni or­gan.

G.M.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: