Sava – reka koja spaja

<p style="text-align: justify;">&nbsp;</p> <p style="text-align: justify;">Još 2007. go­di­ne for­mi­ra­na je tzv. Sav­ska ko­mi­si­ja u či­jem ra­du uče­stvu­ju Slo­ve­ni­ja, Hr­vat­ska, Bo­sna i Her­ce­go­vi­ne i Sr­bi­je. Ta­da je na­pra­vljen pro­to­kol o re­gi­o­nal­noj sa­rad­nji

Neće da rade u korist sopstvene štete

<p style="text-align: justify;"> po­ljo­pri­vred­nik iz Srem­ske Mi­tro­vi­ce, od 1990. go­di­ne in­ten­ziv­no se ba­vi go­ve­dar­stvom.  Ovaj pro­iz­vo­đač mle­ka je do­sko­ra raz­mi­šljao da pro­ši­ri far­mu, ali je od­u­stao i ga­ji 26 mu­znih

Polovina domaćinstava bez uvećanih računa

<p style="text-align: justify;">Od 1. apri­la po­či­nje pri­me­na no­vog ce­nov­ni­ka za pro­da­ju elek­trič­ne ener­gi­je i pri­me­na po­pu­sta od 11,89 od­sto za me­seč­nu po­tro­šnju od 1 do 350 ki­lo­vat-sa­ti. No­va pro­seč­na ce­na

„Vodovodu“ dobre ocene

– Sremskomitrovački „Vodovod“ predstavio je rezultate zanimljivog istraživanje koje je pokazalo da je većina građana zadovoljna kvalitetom vodosnabdevanja i uslugama „Vodovoda“. U „Vodovodu“ najavljuju da će u narednom periodu pojačati

Andrevlje – raj na Fruškoj gori

<p style="text-align: justify;"></p> <strong> </strong> <p style="text-align: justify;"> - Na tri­de­se­tak ki­lo­me­ta­ra od No­vog Sa­da, a sa­mo šest od Du­na­va i se­la Če­re­vi­ća, na naj­lep­šem de­lu Fru­ške go­re, na­la­zi se CeP­TOR - Cen­tar

Izbor sorte za dobar prinos

<p style="text-align: justify;"></p> <strong> </strong> <p style="text-align: justify;"> - So­ja je bilj­ka sa du­gom tra­di­ci­jom ga­je­nja i ko­ri­šće­nja. Njen zna­čaj ogle­da se u ve­li­kom sa­dr­ža­ju pro­te­i­na i ulja bit­nih za is­hra­nu lju­di i

Ulaganja značajno veća

<p style="text-align: justify;"></p> <strong> </strong> <p style="text-align: justify;"> - Pro­leć­na se­tva u Sre­mu se za­huk­ta­va, jer po­ljo­pri­vred­ni­ci ko­ri­ste po­volj­ne vre­men­ske uslo­ve za se­tvu ili pred­se­tve­no đu­bre­nje. Iz­ve­šta­ji sa te­re­na go­vo­re da je še­ćer­na

Kad nema hotela, šansa su sela

<p style="text-align: justify;"></p> <strong> </strong> <p style="text-align: justify;">, grad će mak­si­mal­no po­mo­ći za­in­te­re­so­va­ni­ma za do­pun­sku tu­ri­stič­ku de­lat­nost.</p> <p style="text-align: justify;">- Svi za­in­te­re­so­va­ni će do­bi­ti po­moć kod is­pu­nja­va­nja obra­za­ca ko­ji se od­no­se na is­pu­nja­va­nje teh­nič­kih