Ve­li­ki cilj je da po­kre­ne­mo Sr­bi­ju

<strong> Ruma, Inđija - </strong>U okvi­ri uz­bor­nih ak­tiv­no­sti SNS, u Ru­mi je 12. apri­la bo­ra­vio kan­di­dat ove stran­ke za pred­sed­ni­ka Sr­bi­je To­mi­slav Ni­ko­lić. Dr­ža­va ne bri­ne o svom na­ro­du, o svom

Pred­sta­vlje­ni no­si­o­ci li­sta i kan­di­da­ti

<strong> Ruma - </strong>Kon­ven­ci­ja De­mo­krat­ske stran­ke za re­gi­on Sre­ma odr­ža­na je u rum­skom Kul­tur­nom cen­tru po­čet­kom pro­te­kle ne­de­lje. Ovom pri­li­kom pred­sta­vlje­ni su no­si­o­ci li­sta i kan­di­da­ti za od­bor­ni­ke svih se­dam srem­skih

Iz­bor za bo­lju Voj­vo­di­nu i bo­lju Sr­bi­ju

<strong> Novi Sad - </strong>U se­di­štu de­mo­kra­ta u No­vom Sa­du, pro­te­klog pet­ka  pot­pi­san je spo­ra­zum po ko­me je gru­pa gra­đa­na „Bra­ni­slav Ne­di­mo­vić – Vred­na Mi­tro­vi­ca“ da­la po­dr­šku na pred­sto­je­ćim iz­bo­ri­ma De­mo­krat­skoj

Mi­tro­vić za no­vu Mi­tro­vi­cu

<strong> Sremska Mitrovica - </strong>Grad­ski od­bor Li­ge so­ci­jal­de­mo­kra­ta Voj­vo­di­ne Srem­ska Mi­tro­vi­ca na kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re odr­ža­noj pro­te­klog če­tvrt­ka na­ja­vio je po­če­tak kam­pa­nje za pred­sto­je­će iz­bo­re i pred­sta­vio kan­di­da­te na svo­jim li­sta­ma. Ka­ko

Tribina Dveri – Pokret za život Srbije

Dve­ri-Po­kret za ži­vot Sr­bi­je su po­sle 12 go­di­na ra­da u ne­vla­di­nom sek­to­ru, pre go­di­nu da­na ob­ja­vi­le da iz­la­ze na pred­sto­je­će iz­bo­re na svim ni­vo­i­ma. Zad­njih go­di­nu da­na ob­i­šli smo pre­ko

Pro­gram za po­ljo­pri­vre­du

Op­štin­ski od­bor Uje­di­nje­nih re­gi­o­na Sr­bi­je Šid, or­ga­ni­zo­vao je pro­te­kle ne­de­lje kon­fe­ren­ci­ju za no­vi­na­re na te­mu „Pro­gram za po­ljo­pri­vre­du Uje­di­nje­nih re­gi­o­na Sr­bi­je“. Sa pro­gra­mom za po­ljo­pri­vre­du ove po­li­tič­ke op­ci­je no­vi­na­re je

Za­što Mi­tro­vi­ci tre­ba pre­o­kret?

Naj­ve­ćem srem­skom gra­du kao i ce­lom dru­štvu, po­tre­ban je te­melj­ni pre­o­kret, jed­na pot­pu­no druk­či­ja po­li­ti­ka od po­sto­je­će gu­bit­nič­ke. Za­to i po­zi­va­mo sve one ko­ji su sprem­ni da pri­hva­te kon­cept LDP-a

Sr­bi­ja tre­ba da pro­gla­si po­li­tič­ku ne­u­tral­nost

Ume­sto po­li­ti­ke Evrop­ska uni­ja ne­ma al­ter­na­ti­vu, Sr­bi­ja tre­ba da pro­gla­si po­li­tič­ku ne­u­tral­nost, jer je to u naj­bo­ljem i su­štin­skom in­te­re­su. Ni­je se pro­me­ni­la Sr­bi­ja već Evrop­ska uni­ja. Od nas se