• utorak, 19. mart 2024.
Predsednik Opštine Ruma primio prvu dozu vakcine
Vesti | Ruma
0 Komentara

Predsednik Opštine Ruma primio prvu dozu vakcine

7. april 2021. godine

RumaPredsednik Opštine Ruma Slađan Mančić vakcinisao se danas protiv virusa COVID-19 na vakcinalnom punktu u Kulturnom centruBrana Crnčević”. Sa jučerašnjim danom 8.979 lica je vakcinisano na teritoriji rumske opštine, revakcinisano je njih 6.214. Od juče su počeli da rade i punktovi u četiri seoske mesne zajednice, Putinci, Dobrinci, Platičevo i Hrtkovci.

– Juče smo imali 409, danas imamo 427, 18 novih lica za 24 sata govori da pored svega moramo i dalje da se disciplinovano pridrzavamo mera, da poštujemo naloge i mere sa republičkog nivoa, da ispoštujemo napore drzave i predsednika koji ulazu napore u sve ovo, istakao je Mančić koji je primio prvu dozu fajzerove vakcine.

Od sutra će građani bez prethodne prijave moći da se vakcinišu u Kulturnom centru u Rumi u periodu od 14 do 18 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: