• subota, 20. april 2024.
Ledeni dani do kraja nedelje
Društvo
0 Komentara

Ledeni dani do kraja nedelje

14. januar 2021. godine

Kratkotrajan i jak sneg zavejao je Srem na kratko ovog jutra. U Sremskoj Mitrovici, Zimska služba je odmah reagovala, te su putevi prohodni, a, prema podacima JP “Putevi Srbije”, saobraćaj se odvija neometano na svim državnim i auto-putevima u Sremu. Vozačima se savetuje pojačan oprez.

DSCF0007Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, do kraja nedelje, u Sremu će se zadržati hladno vreme, a dnevne temperature neće prelaziti nulti podeljak. Povremeno je moguć sneg ili susnežica. Najniža jutarnja temperatura očekuje se u nedelju, kada će živa u termometru pasti devet podeljaka ispod nule, a dnevna temperatura neće prelaziti -3 stepena.

Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje opreznost usled nepovolјnih biometeoroloških prilika. Naročito izražene tegobe mogu imati astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobolјa, promenlјivo raspoloženje i pospanost. Savetuje se slojevito odevanje, kao i izbegavanje većih fizičkih napora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: